Babysim

Vi har ju gått på babysim med Elton. Kan verkligen rekomendera!
Gick både babysim1 & 2. Funderar på 3:an oxå.
De togs lite bilder på sista tillfället, roligt att ha:) Några blev bättre än förväntat.
 
 
 
 
 
Vink vink säger Elton;)
 
/Madelii
 
 
 
 

Saknade bebisbulan

 
 
 
v.26 med Elton i magen! Tänk att det är 1 år sedan nu.
Helt ofattbart att han snart funnit hos oss här ute i 10 månader.
Älskade unge!
 
/Madelii
 
 

Midommarhelgen

Nu är vi hemma från Öland och möllstorps camping. Har verkligen haft en kanonhelg med familj och vänner! Vi åkte på torsdagen efter en sväng på lövmarknaden sen kom vi hem på söndagen. Det har gått hur bra som helst med Elton och han har varit supersnäll (som vanligt) Har vaknat ca 2 gånger på natten (somnat om direkt) och varit glad om dagarna. Varit ute hela tiden då det varit fint väder. Hade ju verkligen tur med vädret denna midsommar:) Tack alla!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/Madelii
 
 

Öland

Vi åker till Öland över midsommar. Ska bli så mysigt! Blev inte som planerat men blir nog förmodligen bättre. Vi skulle sovit i mammas och deras stuga med dem, men eftersom F:s lillebror blev sjuk så fick vi ta deras (givetvis betala). Vi åker idag efter lövmarknaden så är väl där till kvällen sen åker vi på lördag. Håller tummarna på fint väder.
 
Men först fixa iordning och packa allt sen in mot lövis!
 
Glad midsommar från oss!
 
/Madelii

Att resa med barn

Något jag var supernervös över va hur det skulle gå att resa med en åtta månaders bebis! Hur skulle flyget gå? Öronont? Sova? vaken? Gnällig? Tusen frågor!
 
Bilresan dit gick bra. Han sov mestadels av tiden, var väl rätt uttråkad när han va vaken så tur det inte är så långt till Malmö. Han var vaken hela tiden på flygplatsen då vi var tvugna att checka in vagnen med bagaget. Fick låna en vagn där men den var inte så bra. Tiden gick ganska fort ändå. Väntade tills alla hade gått på flyget så vi slapp sitta på flyget i onödan. Vi gör alltid så. slippa stå i kön för man har ju ändå sin plats.
 
På flyget fick vi ha Elton i knät. När vi lyfte så gav vi han nappen och vatten så han hela tiden suttade på något. Verkade hjälpa då han inte blev ledsen eller något. Han var vaken störrre tiden av resan, somnade när jag ammat honom i kanske 30 min. Sen var det full rulle på honom. Men jag tyckte verkligen det gick hur bra som helst. Landningen gjorde vi samma sak som lyftning. Ingen påverkan där heller så han slapp öronont. Flygresan tog bara 2 h 30 min.
 
Bussresan gick bra till hotellet. Han somnade en stund, tog bara 30 min till hotellet så det var skönt.
 
Hemresan gick oxå bra. Det var lite längre tid på flygplatsen i Menorca än Sverige, men vi fick ha vagnen hela vägen fram, tills vi gick på flyget. Han sov i ca 2 timmar innan och vaknade då när vi gick på. Trodde han skulle somna om eftersom flyget gick 22.55 men icke. Som tur väl va så fanns det en rad framför oss ledigt så vi fick en plats till Lilleman oxå. Han satt där så snällt på en egen plats. Han somnade kanske 10 min när vi skulle landa. Men han sov hela vägen hem i bilen sen. Skönt!
 
 
 
Nu kan vi tänka oss att resa igen. Sugna redan till hösten!
 
/Madelii

Känna på sanden för första gången♥

 
 
 
 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Menorca!
 
/Madelii
 
 

Menorca 2013

På flygplatsen
 
Elton flyger för första gången
 
 
Första besöket på den underbara stranden
 
Resesällskapet:) Vi åkte med min moster och hennes familj
 
/Madelii
 
 
 
 

Elton 9 månader

Han kryper för fullt och snabb är han med. Detta barn!
Reser sig mot allt, precis ALLT! Trillar gör han oxå, man är hypernervös här hemma och måste hålla koll på han hela tiden. Givetvis trillar han ju och slå sig och blir ledsen oxå.
 
Han har lärt sig att ta sig fram genom att gå från bordet till soffan, allt som man kan hålla sig emot. Någon gång har han till och med försökt att resa sig mot Sessan men då har jag hunnit fram i tid. Sessan är ju så intressant!
 
Han försöker att säga "titta". Låter så sött. Sen säger han nänänänänä när vi säger nej till något han inte får så kryper han iväg och flinar. Busungen!
 
Han försöker att "prata" mer och mer. Ibland låter det som han försöker svara med hela meningar.
 
Han kan dansa nu oxå. Står och diggar till musiken. Så gulligt!
 
Han har två tänder nere nu oxå som nästan är helt ute.
 
Han är duktig på att äta. Dagen börjar med gröt vid 9-10 tiden, ibland får han lite smörgås oxå. Sen brukar han sova en stund. Sen lagad mat vid 12 tiden och sedan mat vid 15 tiden igen. Sover lite olika varje dag. Sen äter han gröt mellan 18-20 beroende på när han är vaken och hungrig. Sen så får han välling innan sovdags och ibland ammar jag oxå. Måste försöka få han att inte äta så ofta på natten bara. Man får ingen sömn alls!
 
Han är intresserad av allt vi äter, då kommer han som en lite hund krypande och gapar. haha. Sötisen!
 
 
En bild från Menorca
 
/Madelii

Älskar er!

 
/Madelii

Min första mors dag

Min allra första morsdag firades i Menorca. Vi började morgonen med den goda frukostbuffén och sedan gick vi ut och gick en runda för att kika på byn runt omkring. Mycket fin promenad då vi gick upp bland bergen som vi såg från vårt hotell. Var sådan vacker utsikt där! Ville stannat där hela dagen. Tog massa fina kort. Sedan gick vi längs med stranden tillbaka. Så mysigt!
 
Sen var det dags för lunch. Efter det låg vi vid poolen. På kvällen blev det middag och då började jag känna mig besviken att jag inte fått något. Men F hade sagt flera gånger att eftersom vi var här så hade han ingen present fixad. Jaja tänkte jag. Senare när vi var på rummet för att sova så släckte han lamporna och la något på magen på mig. Sen när jag tände låg det ett superfint arman där och en nutella med kex. Gud va gald jag blev. Elton och han var iväg en sväng på dagen, trodde bara att han skulle  gå en runda med E men de köpte en morsdagspresent.Kul med ett minne från Menorca oxå! Mina fina killar!
 
 
 
 
/Madelii

RSS 2.0