6 månaders kort

På Eltons 6 månadersdag så tog vi lite fina kort med vår systemkamer. De finaste blev suddiga tyvärr men några kort blev bra och jag hade tänkt göra någon uppförstoring sen:)
 
 
 
 
 
 
/Madelii
 
 

Nyfödd och 6 månader med samma nalle(pingu)
Innan var pingu nästan lika stor som lilleman men nu är nästans Eltons huvud större.
Gud va han växer!
 
 
 
/Madelii

Busfrö♥

Detta lilla busfrö är inte still en sekund!
 
 
 
/Madelii

Jobb

Idag ska jag börja jobba. Känns rätt skumt eftersom det var 8 månader sen jag jobbade sist. Har lite ångest samtidigt som det ska bli skönt att komma ut lite. Börja med mjukstart på 3½ timme. Lagom och bra eftersom jag helammar lilleplutt än så slipper jag pumpa under arbetstid. Sen har jag bara satt upp mig varannan lördag än så länge för att se hur det går med Elton. F ska ju va hemma med honom. Jobbar stägning och själv de timmarna så får väl se om det hänt något nytt;) Tror man kommer in i att ganska fort ändå!
 
/Madelii

Elton 6 månader

Nu är lilleman redan ett halvår. Vart tog tiden vägen?!
 
Han är en envis lite pojk. När det gäller sömn så vill han helst vara vaken dygnet runt, man kan ju missa något spännande liksom. På kvällarna/nätterna vill han helst somna hos mamma och pappa. Då sover han som bäst. Så mysigt!
 
Helammar fortfarande men vi har börjat med lite gröt på morgonen, ibland gillar han det jättemycket och gapar efter mer och ibland bara spottar han rätt ut. Har även testa olika purerer, det han gillat mest var majspure så det ska vi testa igen. Han gillar även de söta purererna;)
 
Han vänder sig från mage till rygg och nu kan han även vänta sig från rygg till mage. Hela tiden! Det hände så mycket nu så man hinner knappt med. Lämnar man han liggandes på ett ställe har han rullat runt och ligger någonannanstans. Man förundras varje dag.
 
Han kan sitta en stund själv men oftast är det så mycket annat roligt att kolla på så då dyker han efter det, men han kan sitta länge om han har något att fokusera på. Men man måst hålla koll så han inte ramlar, så helt stabilt är det inte än.
 
Fötterna är jätteroliga att sutta på. Mamma och pappas ansikte är det bästa som finns;) och glasögonen ska vi inte ens tala om!
 
Han vill inte vara still en sekund!
 
Han är sin egna lilla invidid och har en sådan otrolig personlighet. Han är glad mest hela dagarna och man kan få fram ett skratt när som.
 
Väger 8,2 kg och 71,5 cm lång
 
 
/Madelii

7 mars

Härliga dagar. Så underbart väder. Fredrik är föräldraledig måndagar och vi hann med massor i måndags. Tanken va ju att jag skulle jobba måndagar men ska se hur det går först att jobba varannan lördag. Va skönt att förlänga helgen och nu är det ju snart helg igen! Får se va vi ska hitta på då. Inte haft något planerat på 2 helger och det har varit skönt att bara ta att lugnt, bara vi.
 
I tisdags hade vi barnvakt för första gången. Kändes konstigt. va iväg i ungefär 5 timmar och allt hade gått kanon.  Fredrik har äntligen fått/tagit sin gesäll. Det var himla roligt att gå på för man lär ju aldrig mer få vara med om något sådant. Det var mycket folk och alla var finklädda. Sedan åt vi varmrätt och dessert innan vi begav hos hem till vår lille fine pojk. Elton sov gott hela natten sen efter lite mat utan att vakna.
 
Igår(onsdag) hade vi besök på för&eftermiddag av två från föräldragruppen. Var himla mysigt, känns lite lustigt att vi satt där i sommras med våra bebisar i magen och nu ligger de här och kan snart busa tillsammans. Vi fikade lite sen gick vi ut i det fina vädret på promenad.
 
Idag tar vi det bara lungt. Känner att vi håller på att bli sjuka igen. Jag har så ont i halsen att jag knappt kan svälja. Så trött på detta nu. fjärde gången i år. Kan vi få bli friska nu!!!??
 
Just nu ligger Elton och lyssna på musik. Han älskar att:) Så nu ska vi fortsätta mys.
 
/Madelii

Vår toa:)

Himla nöjd med den toa vi har nu. Fräscht!
Skönt med golvärme oxå:) Lagom stor.
 
 
/Madelii

Projekt renovera nytt badrum

Vi har velat göra ett badrum i källaren sen vi flyttade in men varit nöjda som det är nu. Vi har ju en toa på övervåningen som är totalrenoverad -08 men är bara dusch där. Nu när vi fått barn så tänkte vi det kunde vara mysigt med ett badrum/toa med ett större badkar så alla kunde bada tillsammans. Vi har ringt runt till firmor och själva grunden och kakling är fixat. Nu måste vi bara få tag i någon som kan ge oss ett rimligt pris på att dra nya rör och el där nere eftersom det inte är något badrum nu. Just nu är det bara ett förråd typ:P
 
Det rummet bredvid trappen till höger som det står verkstad är planen att göra ett badrum/toa. Nu väntar vi bara på att någon vvs:are ska kolla så att det funkar med rör osv. Håller tummarna. De kommer på onsdag:)
Där det står kallförråd är planen att vi ska göra en groventre. En ingång som vi kan använda eftersom vår hall där uppe är rätt liten. När det blir vinter sen så kan det vara skönt att ha någonstans att lägga Eltons alla vinterkläder;) Men först ska vi se vad som sägs om badrummet:) Spännande!
 
/Madelii

RSS 2.0