29 dagar kvar

Nu är det nära. Satt och kollade igenom bilderna när jag provade brudklänningar. Provade även min häromdagen och den har blivit lite för stor, trots att jag gått upp i vikt. Antagligen har jag väl byggt muskler då jag tränar gabska mycket och tar extra protein. Men  det är iaf inte kris och katastrof då jag ska köpa ett sidenband att njuta åt midja med. Sitter redan ett sidenband där så det löser sig.
 
Lite bilder när jag provade klänningar. Ingen av de på bilderna givetvis :) men några av favoriterna. Var svårt att prova när nästan alla var för stora och få sig en uppfattning om hur de skulle sitta i verkligheten. Men några satt som en smäck. 
 
 
 
 
 
 

Fix till bröllopet

Bara 1 månad kvar nu, tiden har gått så fort. Har lite småfix kvar och små saker att köpa, skriva ut programblad och kyrkoblad och lite annat.. Det mesta är klart men man lär väl stå där dagen innan med stress. Ska fixa maten själva och lokalen. Givetvis får vi hjälpt av nära och kära. 
 
Detta har jag pysslat klart idag. Blir lite mer personligt med dessa skyltar. Har även en skylt till gottebordet där det står "love is sweet". Har pysslat ihop vimplar och annat. Så roligt att fixa det mesta själva.
 
 

RSS 2.0