Maten på bröllopet

Vi gjorde ju all mat själva till bröllopet. Min mamma hjälpte till med lite och Fredriks mamma gjorde kycklingpaj. 
 
Till minglet gjorde vi 3 små olika tilltugg. Ostbollar, salami med oliv och vattenmelon med skinka och fetaost. Blev så gottit och lagom för gästens medan vi fotades.
 
Förrätt: Räkcheesecake
Varmrätt: Buffé med kallskuret kött och tillbehör.
Efterrätt: kladdkaka med hallonsås, vaniljfluff och färska bär. Bröllopstårt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nygifta

Herr och Fru Holmberg 

Dagen före bröllopsdagen

På fredagen var det dags för att fixa det sista inför bröllopet. Vi åkte till lokalen vid 13 och fick nycklar. Så kunde vi börja med dukningen. Vi var Några stycken som hjälptes åt, vilket verkligen behövdes då vi var där i 10 h sammanlagt. Vi la även upp all maten och fyllde kylarna. Fixade in i det minsta med alla detaljer som jag haft i mitt huvud. Det var lite kaso ett tag men Allt blev verkligen så bra och bättre än vad jag tänkt mig. Jag hade fått fria tyglar att planera av mannen så därför jag säger JAG :)
 
Här är lite bilder på dekoration och detaljer. Så nöjd! Älskar alla saker vi pysslat ihop själva som bågen bakom vårt bord och alla skyltar. 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0