Lördag

Va fort denna veckan gått. Nästa vecka ska jag jobba hela veckan heltid. Ångrar att jag tackat ja. men handlar ju bara om den veckan så. Sen har vi 2 veckor till tillsammans innan F börjar jobba igen. 6 veckor går fort! Igår var rörmockaren här. Så nu är han klar för denna gången, nästa gång blir när allt ska kopplas in, med andra ord när vi kaklat klart! Men först ska golvet gjutas och väggarna ska få bruk och våtskickt på sig. Händer saker hela tiden!
 
Igår var jag hos en i kompis. Blev många timmar med våra 4 goa barn och mammor. Solade, fikade, gick långpromenad och gick ner till vattnet för ett dopp. Dock vaknade Elton precis så jag fick hoppa det. Mysig dag. Sen på kvällen kom F:s kompisar hit. Vi grillade och timmarna gick så kom i säng sent. Så tött är man idag. Snart ska vi gå ner till åvallen och kika på när pappan spelar fotboll. Sen får vi se va resten av dagen/kvällen har att erbjuda:)

/Madelii

Underbara sol!

Trött trött trött! I princip hela tiden. Orkar kanppt tänka. Tror värmen spelar stor roll. man är liksom inte van att vara ute i solen hela dagarna. Vätska är man dålig med att få i sig. Man tänker ju inte på sig själv så mycket, mest lilleman man bryr sig om ju. Han är ju viktigast!
 
Haft härliga dagar. Fredags var vi på dragsö mysigt. Sen på lördagen kom våra fina vänner och Eltons bästis. Vi var hemma hos oss på altanen hela dagen sen framåt kvällen åkte vi alla till östersjö. Käkade och strosade runt. Lillkillarna var så duktiga och satt snällt i vagnarna hela tiden. På söndagen åkte vi till Dragsö i samma sällskap som lördagen. Igår (måndag) Var vi i utebadet med två från föräldraguppen. Elton badade i poolen. Superkul! Får göras om snart. Nära och bra. Dock lite dyrt tycker jag!!!
 
Idag har vi handlat sen lämnade jag lilleman hos hans mormor och morfar då vi håller på i källaren men badrummet. Har slått ner allt från väggarna nu och lagt bruk i hålen. ska fortsätta imån, men nu är det tråkiga och jobbiga gjort.
 
Snart ska jag hämta hem vildingen! Va man saknar, när han inte är här.. 
 
/Madelii
 
 

En helg i Göteborg

I hegen var vi i Göteborg för minisemester. Haft det hur mysigt som helst och umgåtts med Hanna:) Åkte i fredags, då gjorde vi ett besök i ullared och shoppade loss rejält. Älskar ullareda! Sen efter det åkte vi till Hanna.
 
På lördagen åkte vi och shoppade lite i Göteborg medans Hanna jobbade. Hittade lite saker och födelseragspresent till Elton. Sen på kvällen tog vi bussen till en thairestaurang när H slutat. Jättemysig. Kändes som man var utomlands då de intrett hela väggar och tak med olika saker som babu, paraplyer, lampor m.m. Supergod mat var det oxå!
 
Söndagen åkte vi till slottsparken och kollade på djuren och avlutade med en glass innan vi åkte hem till Rödeby igen! Tack Hanna för en kanonhelg!
 
 
/Madelii
 
 
 
 

Elton 10 månader

Om bara 2 månader blir lilleman 1 år. Vart tar tiden vägen!?
 
Sömn. Han somnar allt mellan 20-22 men oftast vid 21 tiden. Beror ju på hur mycket han sovit på dagen. Han vaknar 1 gång per natt och då ger vi han välling så somnar han om direkt. Sen sover han fram till 7.30-8.30 lite olika där.
 
Han är så snäll om dagarna, aldrig ledsen. Däremot är han en redig vilding så sitter inte still en sekund. Reser sig mot allt, han har lärt sig nu att sätta sig ner när han stått någonstans isället för att trilla! Givetvis trillar han  ibland oxå, men inte lika ofta. När han är i soffan så klättrar han ner istället för att krypa rätt ut, inte jätte haj på att än så man får hålla koll hela tiden så han inte trillar ner.
 
Han gillar att äta. Helst av allt vil han nog äta något hea tiden. Slutade amma helt när han var 9½ månad. Kändes onödigt när han bara åt på ena bröstet en gång per natt så nu får han välling istället. Kände mig oxå väldigt nöjd med ammningen nu, trodde aldrig att jag skulle ha mat så länge.
 
Han kan pussas när man ber om en puss. Då gapar han stort. Han kan vinka och klappa händerna, inte fullt ut så han fortsätter men snart så.
 
Han är givmild och delar gärna med sig av sin napp, snutte och andra saker trycker han nästan i munnen på en;)

Han matar Sessan med sina kex och rån. Även när han sitter i stolen så slänger han ner till henne s fort han ser henne. Han har även börjat slänga saker på golvet då han märker att vi plockar upp att till han. Superkul ju!
 
Han säger mamma och pappa mer "redigt" nu. Innan var det papapapapa & mamamama. Han har även börjat babbla mycket mer. Så gulligt! Ibland låter det som att han skäller på oss. haha!
 
Älskar att bada och plaska med vatten.
 
Vikt: 10,3 kg
Längd: 79 cm
 
Stor kille nu!
 
/Madelii

Lycka! ♥

Family - all because two people fell in love...
 
/Madelii
 

Pågång!


Nu är vi pågång med badrummet. Började att bila upp golvet igår. Idag har vi burit ut det mesta av sand sten och "berg". Herregud alltså va tungt och mycket! Har träningsvärk efter igår och lär väl ha värre imån. Just nu är det ingen vidare rolig syn i rummet, kommer bli roligare sen när man börjar se resultat. Oj så spännande detta ska bli!
 
/Madelii

insperation

Badrumsrenovering är snart pågång. Vi har haft 4 olika rörmockare här för offerter nu väntar vi bara på den sista. Vi ska ju göra det mesta som går själva. Det ska bli så spännande att se resultatet sen. Det är så svårt att se saker framför sig. Kakel har vi köpt men sen vet man ju inte hur det blir förän det är uppe, en helhet liksom. Nu längtar jag tills allt är igång:) Vi ska ha vita väggar och svart golv. Jag tycker iof att det är snyggt med färg på klinkern men tror att man tröttnar snabbt. Så därför valde vi neutrala färger och istället piffa upp med inredningen sedan. Nu vet jag iaf på ett ungefär hur jag vill ha att. Ska bara få F att vilja samma oxå. Ska åka och välja/köpa badkar, handfat m.m. Spännande!
 
 
 
 
 
 
 
Detta kaklet som är på väggarna är det ungefär,
avlånga vita men sen ska vi även bryta av med svarta likadana oxå:)
 
(bilderna är från google)
 
/Madelii
 
 
 
 

RSS 2.0