Menorca

Nu är vi hemma från Menorca. Har haft det helt underbart! Rekomenderar verkligen det stälet. Har adrig sett något vackrare! Stranden va otroligt fin och den fantastiska utsikten går inte att beskriva. Omgivningen fick en att stanna till. Man ville bara stå där och kika ut över stranden och stanna där i a evighet! Kan verkligen tänka mig att åka dit igen. Här kommer lite bilder från hotellet, stranden och utsikten, mer om resan sen:)
 
 
 
 
 
 
 
/Madelii

Påväg på semester

Sitter nu i bilen påväg mot Malmö flygplats. Elton har sovit och är nu vaken. Än så länge är han nöjd.

Ska bli så skönt att komma iväg på en liten semester med familjen. Lite nervös är man allt men ska nog gå bra!

Om 4 timmar går flyget mot Menorca. Underbart! Hoppas lilleman slipper öron ont på flyget. Hoppas han kommer sova. Återstå att se...

/Madelii

Äntligen helg!

Vilket underbart väder vi haft. Igår var det 25 grader om inte varmare. Bra att få lite sol på kroppen innan man åker till Menorca, är rädd för att bränna mig ändå. Nu är F ledig tills vi åker. Så skönt! Långledigt tillsammans:)
 
Lilleman är det fullt ös på, man hinner inte med mycket mer än att hålla koll på honom. Han kryper, busar, drar i sladdar och stoppar allt i munnen som är i hans väg. Söte nöten!
 
Idag har vi redan hunnit vara ute i solen, Elton somnade i vagnen Jag passade på att rensa ogräs vid gången och planterat lite nya bommor i utekrukorna. Hann även sola och läsa en liten stund innan han vaknade. Så skönt nu när man kan vara ute! Dock så kan man inte sätta Elton någonstans utan att han kryper iväg och vill käka på gräs. Allt är ju så spännande;)
 
/Madelii

...

Jag orkar inte igen. Orkar inte ta mig igenom denna situation, denna känslan som bara får mig att må dåligt. Som får mig att känna mig som en dålig människa, när det är du som borde känna såhär. Jag vill ha ett svar på varför. Vet att jag aldrig kommer få det.
 
Låt mig få vara lycklig.
Låt mig få njuta av min fina lilla fina familj.
Låt oss bara få vara, det skulle vara så mycket bättre då...
 
Tackar gudarna för att jag har mina fina killar, som tar mig igenom jobbiga dagar!
 
/Madelii

Underbara dagar

Mer sol och värme vill vi ha!
Helgen har varit ljuvig och vi har varit ute hela dagarna:)
Vi har till och med suttit ute och ätit på vår underbara altan!
Klipp gräset och plockat i trädgården har oxå hunnits med.
Älskar detta vädret!
 
Min fina pojk!
 
/Madelii

Elton 8 månader

Denna lille plutt är redan 8 månader. Jisses!
 
Han började att ta sig fram genom att ligga på mage och dra med båda händerna, såg riktigt ansträngande ut. haha. men fram kommer han. På sin åttarmånadersdag (lördags) kom han faktiskt på hur man kryper! Nu kryper han, och fint oxå. Han kryper riktigt ordentigt med båda benen. Herregud! Nu blir det liv här hemma! Så roligt:) Jag blir lika förvånad varje gång han kryper. Helt otroligt att de kommer på hur man gör bara så där:)
 
Han klättrar, ställer sig upp och står. Han tycker det är det roligaste som finns. Klättra i mammas eller pappas famn. När jag bäddade sängen häromdagen så ser jag plötsligt i ögonvrån att Elton rest sig upp mot sänggaveln och står där så fint och stabilt. Detta barn! Så liten och så duktig:) Han är inte så stabil än att man vågar låta han stå själv, men snart så.
 
Han sätter sig upp själv när han egat på magen eler krypit.Helst vill han sitta på knäna.
 
Han har blivit mer kelen nu oxå. Han blev det efter att han varit sjuk, innan har han inte haft den ron i kroppen utan bara velat göra massa andra saker. Nu vill han kela massor, särskillt på kvällen innan läggdags. Så mysigt!
 
Vikt: 8,9 kg
Storlek: 74 & 80
 
 
/Madelii

14 dagar kvar

Om 2 veckor befinner vi oss på Menorca. Förmodligen ligger vi på stranden och solar, om det blir fint väder vill säga. Det hoppas vi verkligen att det blir.
 
Köpt ny vagn till lilleman som ska få följa med på semesterna. Har testat den en gång i stan nu och den är super för det priset. Vi köpte en enkel vagn som vi inte behöver vara rädda om som vi ska ha med på semstrar. Den väger 8 kg så lätt att bära med om man jämnför med vår Brio Happy som väger 15 kg. Pjhuu! 
 
Vagnen har en stor varukorg vilket är guld värt på semester. Slippa bära på allt. Ryggläget går att fälla helt till liggande, mycket bra om han vill sova. Det enda som är en nackdel är ju att han sitter framåtvänd. men men 1 vecka ska väl gå. Stod mellan brun och blå. Fredrik valde blå precis när jag jag valt brun. Haha. Blev en blå men den bruna är ju snygg oxå.
 
 
/Madelii

6 maj

Förra veckan var inte rolig alls. Elton var kass i princip hela veckan. Jag var helt slut, inte nog med att han var sjuk så blev jag det oxå:( Gud alltså! Pratade med BVC i slutet av veckan och förmodligen hade lilleman fått Rota-viruset. Jag trodde jag skulle bryta ihop när hon sa att det kunde hålla i sig i några veckor till! I alla fall blev han bättre i helgen och nu äntligen är han frisk. Jag har legat hela helgen och mått så dåligt att jag inte kunnat stå upp, plus att min rygg har tagit för mycket stryk av all bärande.
 
Idag mår jag bättre. Håller tummarna på att slippa illamåendet snart bara. Vilka envisa influensor det finns. Har varit så tråkigt att bara vara hemma i över en vecka nu så man kryper på väggarna! Vågar väl inte ge oss ut och träffa andra barn än, livrädd att Elton ska få att igen, detta var verkligen inget roligt. Stackars mammas lilla plutt!
 
 
/Madelii

RSS 2.0