Leon 2.5 år

Han är helt blöjfri sedan december, då slutade vi helt på nätterna oxå. Duktig kille. 
 
Han pratar otroligt bra. Kan allt. Gör sig förstådd och förstår allt vi säger. Han är väldigt duktig och pratar hela meningar men flera ord. På bvc så blev de förvånade över vad mycket han kan. Vi har nog inte förstått hur tidig han är med allt men han är ju faktiskt bara 2.5 år. På 2.5 årskontrollen blev han uttråkad för allt var så lätt.
 
Hans motorik är väldigt bra. Han kan hur mycket som helst. Klättrar på allt.  Väldigt tålig när han slår sig och blir sällan ledsen.
 
Det är en bestämd liten herre. Han har en vilja av stål och jag tror allt att han är i någon trotsåldern.  Envis som synden och vet verkligen vad han vill. Ingen kan sätta sig på honom utam det är nog snarare han som "sätter" sig på andra. Ja han vet helt enkelt vad han vill! 
 
Kan alla färger. Kan räkna till 10 (sen länge). Han älskar alla sorter verktyg och vill snickra jämta.  Han älskar all mat. Han är facinerad av traktorer, lastbilar och allt stort som brummar. Han är sin storebrors största fan och älskar honom över allt annat, trots att han slåss och så väldigt ofta. För han är inte alltid snäll mot si  storebror. Trots det ska han alltid sitta tätt intill sin storebror.  
 
Han är världens gosigaste kille och vill sitta i knät och mysa hela tiden. Men han är även en huligan och kan inte sitta still så länge. Han har myror i brallan. 
 
Vikt: 15.4 kg
Längd: 93 cm
Kläder storlek 98
 
En bild från när Leon hjälper mamma att göra chokladbollar. Han äter nog mer än hjälper ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0