Leon 3 år

Idag fyller vår mini 3 år. Han har blivit så stor på detta året som gått. Slutat med blöja, slutat med napp. Är så stolt över honon. Trots att han hittar på massa jävelskap så är han världens underbaraste och goaste unge. Han är sån gosig kille och mammagris :)
 
Imorse gjorde pappan i huset iordning en frukostbricka. Kl 6 innan han åkte till jobb gick vi in och sjöng för födelsedagsbarnet. Han sken upp som en sol. Älskade lilla troll. Älskar dig så mycket! 
 
Leon fick ett par gula gummistövlar, kläder, skiva med barnlåtar, skottkärra och en badring. Han ska senare få ett paket till av oss som innehåller en springcykel. Gissa om han blev glad för det han fått hitintills. Visste att han skulle älska sina gula stövlar :). 
I eftermiddag kommer lite besök. Vi ska grilla korv och bjuda på tårta. Kommer ha ett gemensamt kalas för hela släkten för barnen i sommar men självklart firas dem på sina egna dagar oxå:)
 
snart ska jag börja dekorera tårtan. Han har önskat sig en med minimarsmallows på och fåret shaun. Får se om jag lyckas ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0