Koh Lanta (3 nätter)

Efter 6 nätter på fantastiskt Koh Lipe skulle vi återvända till Koh Lanta för 3 nätter där fast bo på ett annat hotell. Ville egentligen inte lämna Koh Lipe fast samtidigt kände vi oss nöjda med 6 nätter. Nästa hotell blev ett hotell jag visste skulle vara många svenska på. Och ja det var typ bara svenskar. Men kändes bra att fira julen där, trots att det 8blwv så värst mycket firande. Fick aldrig någon julkänsla. Efter frukost fick barnen lite julklappar vi köpt och en peng att ha dla för i Bangkok. De fick ju även resan i julklapp och Tosselilla biljetter.

Hotellet vi bodde på heter Southern Lanta Resort. Bakom hotellet ligger "lilla svenska skolan" och många svenskar bor i detta område som valt att flytta hit längre perioder. Jag har haft funderingar på att söka jobb på skolan sen innan så var kul att bo i detta område. Får väl se om drömmen förverkligas inom några år.

Hotellet var ganska stort, eller lagom stort. Vi fick en bungalow nära pool, strand och receptionen. Var skönt att bara kunna få ut och sätta sig vid poolen. Maten var helt okej på hotellet. Då jag spenderade mest av tiden själv med barnen på hotellet så var det smidigt att ha nära och att prata med andra svenskar. Sambon valde att tatuera sig på sjulafton och fick fortsätta dagen efter för den inte blev klar. Jag hade dock inte valt att bo på detta hotell en längre period då man fort tröttnar på att vara på ett "charterhotell". Det var inte lika mysigt som det första men helt klart ett fint hotell. Rummet var oxå bra och fräscht. Sen så får man inte samma "relation" med personalen på ett större hotell. Men alla är alltid trevliga i Thailand, vad vi upplevt än så länge. 

Poolen var även den fräsch. Dock mycket folk och väldigt livat. Men det var ju bra för barnen, de alltid hittade kompisar. Sista dagen när vi skulle åka var det lugnt på hotellet så det var skönt att hänga vid poolen innan vi skulle åka mot flygplatsen (vi kunde dock inte sitta i solen eftersom vi tatuerat oss men fanns bra med skugga).

Stranden var jättefin och långgrunt. Dock så han vi inte doppa oss innan det började stickas på hela kroppen. Denna gången gjorde det ont och det stacks ett bra tag efteråt. Så blev inget bad där utan fick bli i poolen. Gjorde inte barnen något eftersom vi inte hade pool på Koh Lipe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0